Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στη μπάλα

Κυριακή, 09 Μαΐου 2010 14:40
A- A A+

Μετά από καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, λόγω των τραγικών γεγονότων στην Αθήνα, τα πλέι οφ ανοίγουν και πάλι τις πύλες του. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00, Νovasports1) και η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αρη (16:45, ΣΚΑΪ).

Όλα όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας με τους τέσσερις νεκρούς σε τράπεζα δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον αθλητισμό. Η Σούπερ Λιγκ μετά από αίτημα της αστυνομίας ανέβαλλε τα παιχνίδια της Τετάρτης και μετέπειτα Πέμπτης και αυτά θα διεξαχθούν σήμερα.

Με 4-2-3-1 ο Σάντος

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με τις δύο ομάδες να έχουν από εφτά βαθμούς και να διεκδικούν επί ίσοις όροις το ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ήδη το sold out. Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να παρατάξει τον «δικέφαλο» με 4-2-3-1. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κοντρέρας, Τσιρίλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Σαβίνι και αριστερό ο Λίνο. Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Βιτόλο ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Φωτάκης, ο Βιεϊρίνια και ο Σορλέν. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μουσλίμοβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μουν, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο και Παπάζογλου.

Με Ματ στην κορυφή

Από την άλλη πλευρά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει το διπλό στην συμπρωτεύουσα κάτι που έχει πράξει ο Ολυμπιακός φέτος στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Νικοπολίδη στην εστία και στόπερ τους Αβραάμ – Μέλμπεργκ. Δεξί μπακ θα παίξει ο Ζεβλάκοφ και αριστερό ο Ραούλ Μπράβο. Στον άξονα θα είναι οι Μαρέσκα, Τοροσίδης και Όσκαρ. Ως αριστερό εξτρέμ θα κινείται ο Λεονάρντο, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή θα είναι ο Ντάρμπισαϊρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Δύο ερωτηματικά για ΑΕΚ

Νωρίτερα από το ματς της Τούμπας, υπάρχει αυτό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση υποδέχεται τον Αρη με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στην ενδεκάδα αλλά φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους βασικούς. Ο Σάχα θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Αραούχο δεξιά στην άμυνα και κεντρικό δίδυμο οι Μαϊστόροβιτς και Μανωλάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ερωτηματικό με τον Λαγό να είναι το φαβορί αλλά ο Γεωργέας να διεκδικεί την θέση. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Καφές με τον Γιάχιτς ενώ παρτενέρ του Τζιμπούρ στην επίθεση θα είναι ο Νέμεθ ή Μπλάνκο. Μία θέση στα άκρα του κέντρου διεκδικούν Λεονάρντο και Μαντούκα με τον Σκόκο να είναι ο μόνος σίγουρος.

Χωρίς Κόκε στο ΟΑΚΑ

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς στην Αθήνα τον Σέρχιο Κόκε που έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σηφάκη στο τέρμα, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι – Κουλουχέρη. Ο Νέτο θα είναι δεξιά στην άμυνα και ο Αράνο αριστερά. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Πρίττας, Ναφτί με τον Μεριέμ να κινείται δεξιά και τον Κάλβο αριστερά. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Έντι Τζόνσον και Χαβιέ Κάμπορα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Ντέιλι και Αντού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις