Ολυμπιακός: Καιρός για ανασύνταξη

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010 17:54
A- A A+

Απογοήτευση και έντονος προβληματισμός στο λιμάνι μετά την νέα άσχημη εμφάνιση και ήττα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός έχασε το πλεονέκτημα και καλείται μέσα σε μια εβδομάδα να ανασυνταχθεί και να παίξει όλη τη χρονιά.

Λάθη, χαμένες ευκαιρίες, αλλά και μηδενική αντίδραση όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για ακόμα ένα ματς στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός έπαιξε με κατεβασμένα χέρια, για ακόμα μια φορά η αντίδραση του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων ετών, και για ακόμα μια φορά το τελευταίο ημίωρο του αγώνα ήταν ρηχό χωρίς απειλές στην αντίπαλη εστία. Ο προβληματισμός μετά το τέλος του αγώνα ήταν έντονος, η απογοήτευση εμφανής και αναρωτιούνται αν προλαβαίνει να σώσει τη χρονιά.

Σίγουρα, με τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας ματς η τύχη είναι στα χέρια του, όμως με εμφανίσεις ανάλογες με αυτές σε Τούμπα και Βικελίδης το μέλλον είναι δυσοίωνο... Η διοίκηση έχει στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα και περιμένει άμεσα αποτελέσματα, ενώ παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνουν να καταλαβαίνουν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται.

Ο Μπάντοβιτς δεν βρίσκεται και στην πιο εύκολη θέση, τα σενάρια αντικατάστασής του ολοένα και φουντώνουν, ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να δώσει σύνθημα ανασύνταξης. Το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ παίρνει πλέον χαρακτήρα «τελικού», αφού μόνο η νίκη θα δώσει ψυχολογικό και βαθμολογικό οξυγόνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις