Γ. Καρατζαφέρης: «Ναι» στη μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 16:38
A- A A+

Το κλίμα από το χθεσινό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών μετέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν ήταν μια σύνοδος με την τυπικότητα που ενδεχομένως αντιλαμβάνονται οι πολίτες και σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο πρόεδρος», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης ενώ επανέλαβε και την πρότασή του για μία οικουμενικής αντιλήψεως κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν διεκδικεί κάτι για το κόμμα του.

Όσον αφορά στο πόθεν έσχες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστηριξε ότι από τη στιγμή που ένα κόμμα δεν θα το δεχτεί, δεν μπορεί να γίνει στα άλλα κόμματα.

Όπως μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά, «απεφασίσθη να υπάρχουν ορκωτοί λογιστές σε όλα τα επίπεδα, ο Αντώνης είπε Ελεγκτικό Συνέδριο, ο πρωθυπουργός είπε για Αρχή του μαύρου χρήματος, μια άποψη στην οποία είμαι και πιο κοντά. Μετά ο κόσμος είπε να πάνε όσοι φταίνε φυλακή. Λέω ναι, αρκεί να υπάρχει λελογισμένη χρήση. Δεν πρέπει να γίνει πογκρόμ».

Σχετικά δε με τη μείωση του αριθμού των βουλευτών, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Εγώ είπα αντί να έχω 300 με 7000 ευρώ, ας έχουμε τους ίδιους με μείωση μισθού. Και ήδη οι δικοί μου βουλευτές, κ. Κοραντής, Πολατίδης, Σαλαβράκος και εγώ έχουμε επιστρέψει τα αυτοκίνητά μας».

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια και στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρευρέθηκε στη σύσκεψη.

«Πρέπει να εξάρουμε την εργατικότητα του και τις φιλότιμες προσπάθειές του» υπογράμμισε, για να συμπληρώσει: «δεν είπα ότι είναι ο ιδανικός υπουργός, είπα ότι το πολεμά φιλότιμα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή