Γ. Πεταλωτής: Η ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί τις εγκληματικές της ευθύνες

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 17:08
A- A A+

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις του προέδρου της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαμαράς ζητεί συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, όμως στην πράξη φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τις τεράστιες εγκληματικές ευθύνες της ΝΔ και τι πολιτική στάση πρέπει να κρατήσουν σήμερα, σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πρόσθεσε ότι «η ΝΔ πολλές φορές ξεχνάει το στόχο που θα έπρεπε να έχει αυτή η υποτιθέμενη συναίνεση που δίνει» και επισήμανε ότι η κυβέρνηση περιμένει η ΝΔ να συναισθανθεί ακόμα και τώρα τις ευθύνες της.

Επικρίνοντας την αξιωματική αντιπολίτευση για την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης συμπλήρωσε: «Θα περιμέναμε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή να είχε κρατήσει διαφορετική στάση τουλάχιστον ως προς την ψηφοφορία».

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του κ. Σαμαρά από τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ σχετικά με το έλλειμμα του 2009, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα στοιχεία της ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ήρθαν να αποδείξουν πόσο ήταν το πραγματικό έλλειμμα.

«Εάν ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί και τέτοια στοιχεία, αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρέπει να έχει καλύτερους οικονομικούς συμβούλους ή να κάνει τις οικονομικές αναλύσεις με μεγαλύτερη περίσκεψη» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή