Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Αραιές νεφώσεις στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, που κατά τόπους στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 24 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και νότια θα είναι κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θ ακυμανθεί σε επίπεδα κατά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερα από τα κανονικά της εποχής.

έρος 3

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς. Η θερμοκρασία θακυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή