Α1 Βόλεϊ: Για τον τίτλο ο ΟΣΦΠ, για την ανατροπή ο ΠΑΟ

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 10:20
A- A A+

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:00, Novasports3) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη και με πιθανή νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, αφού κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών της Α1 Βόλεϊ των Ανδρών. Από την άλλη οι «πράσινοι» παίζουν για τη νίκη που θα «σπάσει» την έδρα των «ερυθρολεύκων» και θα τους δώσει ξανά το πλεονέκτημα.

Φαβορί, βεβαίως, είναι οι γηπεδούχοι και αυτό βάσει τόσο του κόσμου τους, που αναμένεται να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη», όσο και βάσει της φόρμας στην οποία έχουν δείξει πως βρίσκονται σε όλα τα ματς των τελικών μέχρι σήμερα.

Από την άλλη στο «τριφύλλι» οι απουσίες των Σωτήρη Πανταλέων (με τραυματισμό) και του Κώστα Χριστοφιδέλη (θετικός σε χρήση αναβολικών) φαίνονται καθοριστικές μέχρι στιγμής, αφού ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας που είχε εξασφαλίσει στην κανονική περίοδο. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ελάχιστα τα εισιτήρια που έχουν απομείνει και διατίθενται από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις