ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τη διακοπή των έργων στην Αγ. Ιωάννου

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 11:46

Με την ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, ζητεί να μάθει ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η υπουργός προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της οδού Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

A- A A+

Ερώτηση για τη διακοπή των έργων ανάπλασης στην οδού Αγίου Ιωάννου του δήμου Αγίας Παρασκευής κατέθεσε προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης.

Όπως σημειώνει ο κ. Κουβέλης, τα έργα ανάπλασης της οδού Αγίου Ιωάννου, της κεντρικότερης εμπορικής οδού της Αγίας Παρασκευής, έχουν διακοπεί εδώ και τρεις μήνες, με σημαντικές επιπτώσεις για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Μολονότι το έργο έχει εγκριθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος, εκκρεμεί η υπογραφή του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο όμως στις 29 Μαρτίου 2010 απέρριψε το πρώτο ένταλμα πληρωμής ύψους 150.000 ευρώ, διότι -όπως αναφέρεται- η δημοπράτηση των έργων έγινε χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η αναγκαία πίστωση. Πρόκειται για τμήμα του έργου, του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 4,48 εκατ. ευρώ.

Με την ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να μάθει ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η υπουργός προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της οδού Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή