Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 18:41
UPD:13/05/2010 09:30

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το γεγονός, πως παρότι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια τελική φάση μπροστά από τα καρέ του Κώστα Χαλκιά.

A- A A+

Με γκολ του Ίβιτς στο 33' ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και σφιχταγκάλιασε την πρώτη θέση των πλέι οφ, που του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος άσος του «δικεφάλου» του Βορρά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από κούρσα και γύρισμα του Σορλέν από τα αριστερά.

Η φάση του γκολ μαζί με ένα δοκάρι σε σουτ του Λούα Λούα στο 14' ήταν οι μόνες αξιόλογες στιγμές ενός ματς, που ο ΠΑΟΚ ήξερε τι ήθελε και το πήρε στο 100% κόντρα στους πραγματικά διαλυμένους «ερυθρόλευκους».

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το γεγονός, πως παρότι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια τελική φάση μπροστά από τα καρέ του Κώστα Χαλκιά.

Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 90' μετά από αποβολή με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Κοντρέρας ενός άκρως εκνευρισμένου Όλοφ Μέλμπεργκ.

Τέλος στα όνειρα των «ερυθρολεύκων» για Champions League την ερχόμενη σεζόν, αφού ακόμα και στην περίπτωση που οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος χάσουν τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, στην ισοβαθμία υπερτερούν της ομάδας του Πειραιά με τις δυο νίκες εις βάρος αυτής.

Επεισόδια πριν την έναρξη και μετά το τέλος της αναμέτρησης με οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτίθενται στην πρώτη περίπτωση κατά των παικτών του ΠΑΟΚ και στη δεύτερη κατά της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Πάντος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σορλέν, Φιλομένο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις