Επισκόπηση αθηναϊκού Τύπου

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2002 09:24

A- A A+

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η στάση της Τουρκίας, ο χθεσινός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαξέ, ο προϋπολογισμός του 2003 και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Αναλυτικά, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων κατ' αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) : «6 Ρίχτερ με πολλά ερωτηματικά. Καθησυχαστικές δηλώσεις 4 κορυφαίων σεισμολόγων στον «Α.Τ». Αντιδράσεις για τις προγνώσεις που μιλούν για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα».

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) : «Στο ΙΚΑ όλοι! Εντάσσονται τα ελλειμματικά ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΗΣΑΠ, ΑΤΕ και άλλα 5 Ταμεία. Ποιοί ασφαλισμένοι επηρεάζονται δυσμενώς».

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ : «Διμέτωπος Καραμανλή. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε το τοπίο».

* Η ΑΥΓΗ : «Το «πλεόνασμα» χάθηκε στα ελλείμματα. Η Γιουροστάτ αναγκάζει την κυβέρνηση να συντάξει ειλικρινέστερο προϋπολογισμό».

* ΑΥΡΙΑΝΗ : «Ξέσπασε πόλεμος για την διαπλοκή. Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο Εμφιετζόγλου καταγγέλοντας τον Μπόμπολα».

* ΤΟ ΒΗΜΑ : «Ζούμε σε θάλαμο αερίων. Πρωτεύουσα του νέφους η Αθήνα. Είναι η πόλη της Ευρώπης με την υψηλότερη ρύπανση. Ανησυχητικά τα στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα της Ε.Ε.».

* ΕΘΝΟΣ : «Εσπασαν τα κοντέρ στον τζόγο οι Ελληνες. 4 δισ. ευρώ το 2001 ο τζίρος στα τυχερά παιχνίδια».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Κοπίδι και... σελοτέϊπ στον Προϋπολογισμό. Αναθεωρεί, καθημερινά, τις οικονομικές προβλέψεις της η Κυβέρνηση».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : «Ξεψυχάει το καθεστώς και θα δώσει τα ρέστα του. Για να κρατηθεί στην εξουσία με τη συμπαράσταση των οικονομικών συμφερόντων. Ο Κ. Καραμανλής προειδοποίησε τους βουλευτές για τη δύσκολη πορεία προς τις εθνικές εκλογές».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Το σχέδιο του αίσχους για το Κυπριακό. Αποκάλυψη : Στα μέτρα του «Αττίλα» οι προτάσεις του ΟΗΕ».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : «Προϋπολογισμός : Μετά το μήνυμα των εκλογών. Ανατροπή και 4 νέα μέτρα».

* ΕΣΤΙΑ : «Απροκάλυπτος εμπαιγμός. Κύπρος, ένταξις και ευρωστρατός».

* Espresso : «Οι κόκκινες περιοχές. Πού περιμένουν το χτύπημα του Εγκέλαδου. Τι δείχνει η αποκρυπτογράφηση των ρηγμάτων της Αττικής».

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : «Το τέλος του μύθου. Υπερχρεωμένη η οικονομία. Αποδεχθήκαμε καλυμμένα χρέη 3,5 τρισ. που εντόπισε η Eurostat».

* Ο ΛΟΓΟΣ : «Εμφαση στην κοινωνική πολιτική. Κ. Σημίτης : Ο προϋπολογισμός διέπεται από ανάγκη σταθερότητας και ανάπτυξης».

* ΤΑ ΝΕΑ : «Σε... δίαιτα οι μισθοί το 2003. Οι αναλυτικοί πίνακες».

* ΝΙΚΗ : «Ελπίδες και φόβοι για το «σχέδιο Ανάν». Αμοιβαίες υποχωρήσεις συνιστούν οι ΗΠΑ».

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : «Παλλαϊκό ΟΧΙ στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή. Μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα».

* Traffic news : «Ερχονται σεισμοί 6 Ρίχτερ στα κοσμοπολίτικα νησιά. Τραγωδία στην Ιταλία. Πληθαίνουν τα θύματα από τις δονήσεις που δεν σταματούν. Σχολείο-τάφος για δεκάδες νήπια».

* Η ΧΩΡΑ : «Σκληρή γλώσσα για τα λάθη της Ν.Δ. Ο πρόεδρος και τα στελέχη της Ρηγίλλης έκαναν αυστηρή αυτοκριτική για το αποτέλεσμα των εκλογών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή