Καταδικάζει τις βομβιστικές επιθέσεις ο Γ. Πεταλωτής

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 16:51
A- A A+

«Ενέργειες όπως η χθεσινή και η σημερινή είναι εγκληματικές και δεν χωρούν στα πλαίσια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στις δύο τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις.

Τόνισε μάλιστα ότι «οποιαδήποτε ψευδαίσθηση ιδεολογικού μανδύα είχε μέχρι τώρα, δεν υπάρχει πια» και σημείωσε ότι η ελληνική κοινωνία και η ελληνική Πολιτεία καταδικάζουν αυτές τις ενέργειες.

Υπογράμμισε ακόμη ότι «η ελληνική πολιτεία δείχνει, ευτυχώς, ότι βρίσκει ξανά τον βηματισμό της», υπενθυμίζοντας ότι «πριν από λίγο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν και τα μέλη μιας μεγάλης τρομοκρατικής οργάνωσης, μιας κεντρικής τρομοκρατικής οργάνωσης».

Εκτίμησε δε ότι «όλα αυτά που γίνονται είναι περιφερειακά» και πρόσθεσε ότι «η Ελληνική Αστυνομία δείχνει πλέον την επιχειρησιακή της ετοιμότητα με την καθοδήγηση της πολιτικής της ηγεσίας έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει σε πέρας όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες οι οποίες βάλλουν κατά της κοινωνικής ειρήνης και δυστυχώς πολλές φόρες κατά της ζωής των ίδιων των πολιτών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή