Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Μίλκοβιτς

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010 12:36

Η μάνατζερ του Ιβάν Μίλκοβιτς, Μίρα Πόλιο, επιβεβαίωσε την επιθυμία του Σέρβου διαγώνιου να παραμείνει κάτοικος Πειραιά κι ευχήθηκε «να διαπραγματευτούμε και πάλι με τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο».

A- A A+

Η μάνατζερ του Ιβάν Μίλκοβιτς, Μίρα Πόλιο, επιβεβαίωσε την επιθυμία του Σέρβου διαγώνιου να παραμείνει κάτοικος Πειραιά κι ευχήθηκε «να διαπραγματευτούμε και πάλι με τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο».

Το story

Την περασμένη Πέμπτη, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ο πρώην βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έσπευσε να συγχαρεί τους βολεϊμπολίστες των “ερυθρολεύκων” για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος (με 3-1 στις νίκες επί του Παναθηναϊκού) και μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, προέβλεψε ότι ο Ιβάν Μίλκοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει παράλογες απαιτήσεις! Λίγο αργότερα και αφού ο επιφανής επιχειρηματίας και πλοιοκτήτης, επανέλαβε τα ίδια λόγια στο αυτί του 31χρονου Σέρβου διαγώνιου, ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) των τελικών, “έσπασε” για λίγο την σιωπή του και χωρίς καμία διάθεση να χαλάσει το πανηγυρικό κλίμα, απάντησε λέγοντας: «Τι σχέση έχει η λογική; Όλα θα εξαρτηθούν από την προσφορά σας...»

Η προτίμηση στον Αγγελόπουλο...

Το εύλογο ερώτημα που προέκυψε ήταν πως ενεπλάκη στην υπόθεση ανανέωσης του Μίλκοβιτς ο κ. Μαρινάκης, από τη στιγμή που το διετές παχυλό (συνολικής αξίας που ίσως και να ξεπερνάει τα 1,2 εκατομμύρια Ευρώ μαζί με τα πριμ και τα επονομαζόμενα “μανατζερικά”) συμβόλαιο του κορυφαίου Σέρβου βολεϊμπολίστα, καλύφθηκε αποκλειστικά από τον νυν πρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, γεγονός που μας επιβεβαίωσε και η βοσνιακής καταγωγής, εκπρόσωπος του παίκτη, Μίρα Πόλιο, που μίλησε στο gazzetta.gr από την βάση της που βρίσκεται στη Μπολόνια της Ιταλίας... «Αυτό είναι αλήθεια και μακάρι – όταν έλθει η ώρα να συζητήσουμε με τον Ολυμπιακό – να μιλήσουμε και πάλι με τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο... Γνωρίζω καλά ότι η ομάδα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά αυτά δεν άγγιξαν καθόλου τον πελάτη μου, που πληρωνόταν κανονικά στην ώρα του», μας είπε αρχικά η έμπειρη manager παικτών και προπονητών από τον χώρο του βόλεϊ, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου...

Όλα δείχνουν μείωση και Μαρινάκη...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού που μέχρι πέρυσι ήταν ο βασικός χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και ενίσχυε και το πόλο, δεσμεύτηκε να εξοφλήσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Μίλκοβιτς και στη συνέχεια να αφοσιωθεί να απεμπλακεί από τον Ερασιτέχνη και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ΚΑΕ, της οποίας συνέχεια έγινε πρόεδρος... Μόνο έτσι, λοιπόν, μπορεί να έχει εξήγηση η δήλωση του κ. Μαρινάκη, ο οποίος – από τη στιγμή που ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση ανανέωσης του Σέρβου superstar – φαίνεται ότι θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Με την οικονομική κρίση, όμως, να μην έχει φτάσει στο απόγειό της και με την φορολογία των επαγγελματιών αθλητών να έχει διπλασιαστεί (από 20% σε 40%), όλα δείχνουν ότι το budget της νέας χρονιάς θα “ψαλιδιστεί” αρκετά, ενώ η προσφορά στον Μίλκοβιτς θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι πολύ χαμηλότερη από το σύνολο των εφετινών του αποδοχών...

«Ο πρώτος λόγος στον Ολυμπιακό!»

Από τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχουν συμπληρωθεί τρία εικοσιτετράωρα και ακόμη οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν φανερώσει τις προθέσεις τους... Η εκπρόσωπος του παίκτη, πάντως, δεν δείχνει να ανησυχεί... «Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να έχω ήδη ακούσει την πρότασή τους, αφού μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα! Είναι δεδομένο, όμως, ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο και είναι λογικό να τον περιμένουμε... Υπάρχουν ομάδες που ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, ο Ιβάν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό... ¶λλωστε, έχει ζήσει όμορφες στιγμές στην Ελλάδα, έχει δεθεί πολύ με την ομάδα, έχει κατακτήσει τρεις τίτλους και ο κόσμος τον αγαπάει...», σχολίασε η Μίρα Πόλιο και δικαιολόγησε την στάση του πελάτη της να αποφεύγει τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας: «Δεν του άρεσαν ποτέ οι συνεντεύξεις! Προτιμά να μιλάει μέσα στο γήπεδο, όπως τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού...»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις