Ολυμπιακός: Δεν βρίσκει 11αδα για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010 14:45
A- A A+

Τον κίνδυνο να μην συμπληρώσει καν ενδεκάδα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Μόνο με θαύμα θα προλάβει ο Τοροσίδης.

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό δεν έχουν τελειωμό, δύο μέρες πριν τον καθοριστικό ματς απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που θα τον στείλουν απευθείας στα προκριματικά του Αυγούστου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μόνο με θαύμα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα (17/5) με την υπόλοιπη ομάδα και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το ματς με την «Ένωση». Οι Ντιόγκο, Ζαϊρί και Ντάτολο ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Λεονάρντο έκανε θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Κόβατς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ούτε ο Νικοπολίδης έδωσε το παρών έπειτα από άδεια που πήρε. Οι παίκτες του αγωνίστηκαν στο ματς με τον ¶ρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα και τους τραυματίες Νικοπολίδη, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντάτολο, Ντιόγο και Γκαλέτι.

*Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:30.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις