Α. Σαμαράς: Καθυστερημένη η παραίτηση Γκερέκου

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 14:28
UPD:20:21

«Ήταν καθυστερημένη η απόφαση του πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου και ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του.

A- A A+

«Ήταν καθυστερημένη η κίνηση του πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου και ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Εμείς ζητήσαμε, χθες, έγκαιρα, ως κόμμα, από τον κ. Πρωθυπουργό να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, για μία απαράδεκτη κατάσταση, που είχε δημιουργηθεί», πρόσθεσε.

Α. Σαμαράς για Α. Γκερέκου: Kαθυστερημένη η κίνηση του Πρωθυπουργού

Α. Σαμαράς: Kαθυστερημένη η κίνηση του Πρωθυπουργού

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως την ώρα της μεγάλης κρίσης ζητήματα με εστίες διαφθοράς πρέπει να αντιμετωπίζονται ουσιαστικά. «Με τομές να διορθώσουμε το σύστημα και όχι τα συμπτώματα», συμπλήρωσε.

Α. Τσίπρας για Α. Γκερέκου: Το σύστημα αναπαράγει τέτοια φαινόμενα διαφθοράς

Α. Τσίπρας: Το σύστημα αναπαράγει τέτοια φαινόμενα διαφθοράς

ΛΑΟΣ

Στο θέμα της παραίτησης της κ. ¶ντζελας Γκερέκου παρενέβη και ο ΛΑΟΣ ο οποίος επέρριψε ευθύνες κυρίως στον κ. Βοσκόπουλο, όμως εντόπισε και μερίδιο ευθύνης για την πρώην υφυπουργό.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα ακόλουθα: «Τη στιγμή που ο κ. Βοσκόπουλος είχε φορολογική οφειλή τέτοιου ποσού, έπρεπε να την είχε τακτοποιήσει έγκαιρα ώστε να μην εκθέσει την σύζυγο-πολιτικό. Και η κα Γκερέκου όμως θα έπρεπε να είχε φροντίσει έγκαιρα για αυτό το θέμα.

Το παράδειγμα των επωνύμων, ιδίως αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή