Χρ. Παπουτσής για Αν. Γκερέκου: Ο κόσμος κρίνει την αξιοπιστία μας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 15:16

«Η κα Γκερέκου είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, εργατική και συνεπής. Ενεπλάκη το όνομά της σε μια υπόθεση του συζύγου της που κρατά 17 χρόνια και έχει σχέση με τη δικαστική διένεξη του κ. Βοσκόπουλου με την προηγούμενη γυναίκα του», σχολίασε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Παπουτσής.

A- A A+

«Η κ. Γκερέκου είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, εργατική και συνεπής. Ενεπλάκη το όνομά της σε μια υπόθεση του συζύγου της που κρατά 17 χρόνια και έχει σχέση με τη δικαστική διένεξη του κ. Βοσκόπουλου με την προηγούμενη γυναίκα του», σχολίασε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Παπουτσής.

«Αυτό που πρέπει να μείνει είναι το γεγονός ότι επί 17 χρόνια τα μέτρα που είχαν ληφθεί για την είσπραξη αυτής της οφειλής ήταν ανεπαρκή», συνέχισε.

«Ωστόσο», ξεκαθάρισε, «έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο κόσμος έχει ανάγκη να κρίνει την αξιοπιστία καθενός από εμάς και ως εκ τούτου και η ίδια έδειξε υψηλό βαθμό ευθιξίας και ευαισθησίας και ο πρωθυπουργός έπρεπε να αποδεχτεί την παραίτησή της».

Όπως τόνισε ο κ. Παπουτσής, το πολιτικό συμπέρασμα της παραίτησης της κας Γκερέκου είναι ότι πρέπει να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των φοροελεγκτικών μηχανισμών του κράτους, αλλά και η αποτελεσματικότητα της διοίκησης. «Εγώ θα προτιμούσα αντί να υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό κλίμα, να ακούσω από το υπουργείο οικονομικών ότι εισπράχθηκαν συγκεκριμένα ποσά», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά δε στην εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση επισήμανε: «με το Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη πως ό,τι λέμε γίνεται και είμαι βέβαιος ότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε αποτελέσματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή