Α1 Μπάσκετ: Σειρά για Μαρούσι και Ολυμπιακό

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 13:35

Οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 στην σειρά, καθώς είχαν επικρατήσει με άνεση στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ με 69-53.

A- A A+

Το Μαρούσι υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5.00μ.μ, Novasports1), στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs, με την ομάδα των βορείων να φιλοδοξεί να αγχώσει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στοχεύουν στην όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση της σειράς.

Οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 στην σειρά, καθώς είχαν επικρατήσει με άνεση στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ με 69-53. Πλέον καλούνται να περάσουν νικηφόρα από το κλειστό του Αγ. Θωμά -για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν- ώστε να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα, καθώς με ενδεχόμενη νέα επικράτηση στην έδρα τους, στον τρίτο αγώνα της σειράς, θα προκριθούν για ακόμα μία χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζος Τσίλντρες (σ.σ είχε απουσιάσει και από την πρώτη αναμέτρηση), καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο, ενώ η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (σ.σ πρόβλημα στην μέση) θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του ματς. Αντίθετα, ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Στον αντίποδα, η ομάδα των βορείων προαστίων καλείται, με... φόντο την φετινή εντός έδρας νίκη της επί των «ερυθρόλευκων» στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, να παρουσιάσει το... γνώριμο ανταγωνιστικό της πρόσωπο, καθώς στον πρώτο αγώνα της σειράς «προδόθηκε» από την χαρακτηριστική της αστοχία στα τρίποντα.

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, μπορεί πλέον να υπολογίζει στην παρουσία του Τζάρεντ Χόμαν (σ.σ απουσίασε στο αγώνα του ΣΕΦ), αφού ο Αμερικανός σέντερ είναι πλέον υγιής, μετά την γαστρεντερίτιδα των τελευταίων ημερών, η οποία καταπόνησε τον οργανισμό του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις