Μπάγεβιτς: «Μπορούσαμε να είμαστε και σε καλύτερη θέση»

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 00:13
A- A A+

Συγκρατημένος, παρά τη νίκη της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ρωτήθηκε κυρίως για το μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου και ποια είναι τα πλάνα του για την ομάδα, όμως απέφυγε να απαντήσει.

«Μετά από ότι έχουμε περάσει, βρισκόμαστε εδώ. Αν με ρωτάτε, αν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε και σε καλύτερη θέση: Ναι, θα μπορούσε. Το αν είμαι πετυχημένος, αυτό θα μου το πείτε εσείς», δήλωσε αρκετά ενοχλημένος και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Εκεί που χρειάζονται αλλαγές, θα τις έχουμε. Ο κόσμος θέλει ΑΕΚ σαν τη σημερινή. Όπως πάλεψε σήμερα».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς απέδωσε την ήττα της ομάδας του στα κακά πρώτα δεκάλεπτα που έκανε σε κάθε ημίχρονο.

«Θεωρώ ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο 10λεπτο κάθε ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος αντιδράσαμε καλά μετά το 1-0, ισοφαρίσαμε και μέχρι το 45' πήγαμε αρκετά καλά. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε γκολ, ήμασταν πίσω και δεν είχαμε καθαρό μυαλό», τόνισε.

Τέλος, αναφορικά με την άσχημη θέση στην οποία βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Σε μια δύσκολη στιγμή πρέπει να βγεις δυνατός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις