Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρουν Ζίγκιτς και Πάντελιτς

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 10:55

Ο 29χρονος Ζίγκτις θέλει να μετακινηθεί σε ομάδα που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες» μέχρι το 2012 και κοστολογείται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Κάρλος Μαρτσένα φαίνεται να κοιτάει από την Βαλένθια και τον Νίκολα Ζίγκιτς. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του τριφυλλιού είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πωλείται από τις «νυχτερίδες» (ήδη την αρχή την έκανε ο Βίγια) και ο Παναθηναϊκός τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας. Όμως, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι πράσινοι κοιτούν από το «Μεστάγια» και την περίπτωση του Νίκολα Ζίγκιτς.

Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός εκτός από στόπερ θα κοιτάξει και παίκτη για την γραμμή κρούσης ώστε να κάνει φοβερό δίδυμο με τον Σισέ. Ο υψηλόσωμος φορ της Βαλένθια, όπως αναφέρει η «Sportday» έχει προταθεί στην Παιανία και είχε απασχολήσει το τριφύλλι πριν από δύο χρόνια. Ο 29χρονος επιθετικός θέλει να μετακινηθεί σε ομάδα που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες» μέχρι το 2012 και κοστολογείται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Στη λίστα και ο Πάντελιτς

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει και ως εναλλακτική λύση τον Μάρκο Πάντελιτς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», ο Σέρβος που απασχόλησε και το καλοκαίρι προτάθηκε στο τριφύλλι πριν από λίγες ημέρες. Ο 32χρονος φορ μένει ελεύθερος από τον ¶γιαξ αλλά ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Σάλκε. Ο διεθνής άσος είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, μιλάει καλά την γλώσσα μας ενώ έχει και πολλούς φίλους στη χώρα μας. Ολα αυτά αποτελούν δέλεαρ όπως επίσης και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις