Διαξιφισμοί Σ.Ξυνίδη - Κ.Μαρκόπουλου για την Εξεταστική Βατοπεδίου

Η Επιτροπής Αξιολόγησης στη ΝΔ αφορά όλους, επανέλαβε ο κ. Μαρκόπουλος
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 12:24
A- A A+

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το θέμα της Εξεταστικής στην υπόθεση Βατοπεδίου, ο γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.

Μιλώντας στο ρ/σ Real FM, o κ. Ξυνίδης επέμεινε ότι ασχέτως του αν υπάρχει ή όχι θέμα παραγραφής, ο κόσμος πρέπει να μάθει τι συνέβη, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση συνεχίζει να βλέπει ποινικές ευθύνες πίσω από την υπόθεση, θα πρέπει να αποδεχθεί την κλήση στην επιτροπή και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αμφότεροι πάντως, συμφώνησαν πως ασχέτως του τι θα πράξουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, οδηγεί από μόνη της στον εξαγνισμό των κομμάτων και της πολιτικής, από τους ίδιους τους πολίτες δια της ψήφου των.

Αναφορικά με το θέμα της Επιτροπής Αξιολόγησης που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς στη ΝΔ, ο κ. Μαρκόπουλος επεσήμανε ότι η ανακοίνωση αφορούσε το σύνολο των στελεχών. «Ενας πρωθυπουργός δεν κρίνεται με τον ίδιο τρόπο με έναν βουλευτή ή ένα μεσαίο στέλεχος που θέλει να μπει σε ένα ψηφοδέλτιο, αλλά σε κάθε περίπτωση, βάσει του καταστατικού του κόμματος, η τελευταία υπογραφή για τα ψηφοδέλτια, ανήκει στον πρόεδρο της ΝΔ», παρατήρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή