ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία οι συναντήσεις με Ζόρζε Κόστα

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 11:00
A- A A+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πλάνο των διαπραγματεύσεων αναφορικά με την υπόθεση «Ζόρζε Κόστα» στον ΠΑΟΚ, αφού το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου» του Βορρά, Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον νεαρό Πορτογάλο προπονητή.

Ο τεχνικός διευθυντής του μακεδονικού συλλόγου θα αναλύσει στον παλιό του συμπαίκτη και φίλο του το πλάνο της ομάδας, ενώ οι συζητήσεις θα «ζεσταθούν» για τα καλά το Σάββατο, αφού θα είναι «παρών» και ο Ζήσης Βρύζας.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλει να φτάσει σε συμφωνία με τον νεαρό Πορτογάλο προπονητή, ώστε να υπάρξει άμεσος σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν και εκτός αυτού να γνωρίσει ο Ζόρζε Κόστα τους νέους ποδοσφαιριστές του και το νέο εργασιακό του περιβάλλον.

Επόμενο βήμα μετά την συμφωνία με τον Ζόρζε Κόστα θα είναι για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου, ενώ ήδη στην «λίστα» του «Δικεφάλου» του Βορρά βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μανιάτης, Γκουστάβο Μαντούκα και Δημήτρη Σαλπιγγίδης.

Επίσης δεδομένο είναι το ενδιαφέρον επανένταξης του Βραζιλιάνου αμυντικού Μάρκος Αντόνιο στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις