Θέλει Λεονάρντο η Παλμέιρας

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 14:00

A- A A+

Τον Λεονάρντο με τη μορφή δανεισμού θέλει να αποκτήσει η Παλμέιρας, αφού ψάχνει τον διάδοχο του Καρλίνιος. Θετικά βλέπουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Στη μεταγραφική «λίστα» της Παλμέιρας βρίσκεται ο Λεονάρντο του Ολυμπιακού, αφού μετά την αποχώρηση του βασικού αριστερού μπακ, Καρλίνιος οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου συλλόγου επιθυμούν να βρουν τον αντικαταστάτη και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον 25χρονο αμυντικό των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Σάο Πάουλο είχε επιχειρήσει και πάλι να αποκτήσει τον 25χρονο ακραίο μπακ και το 2007 όταν αγωνιζόταν ακόμη στην Πορτουγκέζα, όμως η πρόταση που είχε κάνει δεν κρίθηκε ικανοποιητική και έτσι ο Λεονάρντο πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο παραχώρησης του αριστεροπόδαρου αμυντικού, αφού είναι γεγονός ότι ο «Λέο» δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι και είναι θετικοί στον δανεισμό του ή την πλήρη παραχώρηση του στην Παλμέιρας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα «UOL», το συμβόλαιο του Λεονάρντο με τον Ολυμπιακό λήγει τον Δεκέμβριο του 2012, πλην όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα να τον παραχωρήσουν και με δεδομένο μάλιστα και το γεγονός ότι η Παλμέιρας διαπραγματεύεται ήδη την παραχώρηση και του έτερου αριστερού αμυντικού, του Κολομβιανού Αρμέρο στην Πάρμα, η κάλυψη του κενού στη συγκεκριμένη θέση γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις