ΑΕΚ: «Κλείνει» Επστάιν

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010 15:01
UPD:25/05/2010 16:09
A- A A+

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός άσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Σενάρια με Μπλάνκο και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει τονίσει αρκετές φορές την αναγκαιότητα απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών για την ενδυνάμωση του ρόστερ και όπως όλα φαίνονται τα ...έργα ξεκινούν με την απόκτηση του Ντέβις Επστάιν που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο».

Ο 24χρονος Ντένις Επστάιν αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του «Γηραιού» και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, ενώ πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Επστάιν διεκδικεί το ποσό των 480.000 ευρώ και την ελευθέρας του από τον Ηρακλή.

«Χτυπάει» και Βλάνταβιτς

Παράλληλα, έντονη κινητικότητα υπάρχει και στο ζήτημα της απόκτησης δεξιού χαφ και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον μέσο της Σάλτσμπουργκ, Αντμιρ Βλάνταβιτς, ο οποίος έχει αποκαλύψει σε Μέσο της Βοσνίας ότι έχει επικοινωνήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και με τον Σάνελ Γιάχιτς.

Ο 28χρονος παίκτης ανήκει από το καλοκαίρι του 2009 στη Σάλτσμπουργκ, η οποία τον παραχωρεί με ένα ποσό το οποίο δεν θα υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Βόσνιος μέσος είχε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε μόνο ένα τέρμα με τη φανέλα της αυστριακής ομάδας.

Φήμες για Μπλάνκο και Σταντάρ

Δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Ίσμαελ Μπλάνκο έκαναν την εμφάνιση τους στο Βέλγιο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hetnewsblad.be», ο βελγικός σύλλογος θέλει να εντάξει στο ρόστερ του τον Αργεντινό της «Ένωσης»:

«Η Σταντάρ παρακολουθεί τον Ισμαέλ Μπλάνκο της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε φέτος μέτρια σεζόν, αλλά τις δύο προηγούμενες ήταν πρώτος σκόρερ και θα μπορούσε να πουληθεί με 1 εκατ. ευρώ. Η Σταντάρ αναζητεί σέντερ φορ, διότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φύγει ο Μποκανί».

Όπως αναφέρει μάλιστα η «SportDay», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αρναρ Γκρέταρσον συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης, Λουτσιάνο ντ' Ονόφριο, στον οποίο πρότεινε τον Ράφικ Τζεμπούρ, τον Νάτσο Σκόκο και τον Μπλάνκο!

Όσον αφορά τον δεύτερο, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να τον πουλήσουν σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις