Παραμένει στην ¶ρσεναλ ο Φάμπρεγκας

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010 17:32
A- A A+

Τέλος στη φημολογία που θέλει τον Σεσκ Φάμπρεγκας να «μετακομίζει» στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της «Μπάρτσα» έβαλε με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της ¶ρσεναλ, Πίτερ Χιλ Γουντ που τόνισε ότι ο Ισπανός δεν φεύγει από το Λονδίνο.

Το ενδεχόμενο ο Σεσκ Φάμπρεγκας να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα απέκλεισε ο Πίτερ Χιλ Γουντ, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο, αφού ο «ισχυρός» άντρας των «Κανονιέρηδων» υποστήριξε ότι όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες:

«Δεν ξέρω αν θα μείνει. Έχω πολύ λίγα πράγματα να πω για αυτό το θέμα. Δεν είχαμε κάποια επίσημη επαφή με την Μπαρτσελόνα.

Έχουμε καταστήσει σαφές ότι δεν θέλουμε να τον χάσουμε. Το μήνυμα τους έχει δοθεί και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κρατήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα μείνει μαζί μας και είμαστε σίγουροι για αυτό.

Ωστόσο, ακόμη έχουμε συζητήσει με πόσα χρήματα θα τον πουλήσουμε σε ενδεχόμενη πρόταση», είπε ο Γουντ και στη συνέχεια δήλωσε πως απλά δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από τον Ισπανό στη θέση που αγωνίζεται:

«Ξέρει κανείς κάποιον καλύτερο; Δεν υπάρχει κανένας και αν υπάρχει, δεν ξέρω κάτι για αυτό. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο έχει σημειώσει ένα αξιοπρόσεκτο έργο στην ομάδα μας. Εσείς στον Τύπο είστε λίγο σκληροί, επειδή δεν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν σηκώσαμε το τρόπαιο του Champions League.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας, αν κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Ο Αρσέν (Βενγκέρ) μας ενημέρωσε ότι θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Champions League».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις