Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 05:00
UPD:05:29
A- A A+

Τοπικές βροχές στα νότια και τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ στα νότια βόρειοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα βόρεια γενικά αίθριος καιρός. Στα νότια αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα το βράδυ τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στα πελάγη βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή