Στην Ακρόπολη ο Κ. Παπούλιας

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 11:52
UPD:18:45

A- A A+

Στα αναστηλωμένα μνημεία της Ακρόπολης, ξεναγήθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδεία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση των αναστηλωτικών έργων τόσο στη βόρεια πλευρά του Παρθενώνα, όσο και στους ορόφους του κεντρικού κτηρίου των Προπυλαίων.

Διαμαρτυρία συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού

Η ξενάγηση του κ. Παπούλια συνοδεύτηκε από διαμαρτυρία συγκεντρωμένων συμβασιούχων του ΥΠΠΟΤ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους καθώς και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Στη συνέχεια συνομίλησαν με τον κ. Γερουλάνο, ο οποίος τους εξήγησε ότι αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα σχετική τροπολογία, με την οποία θα πληρωθούν οι απλήρωτοι συμβασιούχοι και μετά τις 31 Οκτωβρίου -που ολοκληρώνεται ο χρόνος των συμβάσεων - θα ξεκινήσει η διαδικασία του ΑΣΕΠ.

Οι διαδηλωτές ζητούν να καταβληθούν δεδουλευμένα χρήματα 24 μηνών, να καλυφθούν από τους ίδιους οι νέες οργανικές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί και να καταργηθεί το 24μηνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή