Γ. Πεταλωτής: «Όχι» σε συγκαλύψεις και συμψηφισμούς

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 17:08
A- A A+

Διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί σχεδίου του ΠΑΣΟΚ για την ενοχοποίηση της ΝΔ στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, με αφορμή την κατάθεση της κ. Μαντέλη.

«Έχουμε νοημοσύνη όλοι οι πολίτες και γνωρίζουμε τι γίνεται σε όλες τις υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πεταλωτής επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για «φως σε όλα» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να υποκύψει σε κανέναν συμψηφισμό».

Σε ό,τι αφορά το εάν θα υπάρξουν προανακριτικές επιτροπές, δήλωσε ότι οι εξεταστικές επιτροπές, οι οποίες έχουν την αυτοτέλειά τους, θα αποφασίσουν τι θα γίνει. «Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε συγκαλύψεις και συμψηφισμούς», υπογράμμισε.

Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ να καταθέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην αρμόδια εξεταστική, ο κ. Πεταλωτής προέτρεψε τον κ. Καρατζαφέρη να απευθυνθεί στα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, που συμμετέχουν στις εξεταστικές και να προτείνουν την κλήση οποιουδήποτε μάρτυρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή