Τρεις νέες μεταγραφές για Αστέρα Τρίπολης

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 19:03
A- A A+

Οριστικοποιήθηκαν οι μεταγραφές των Ροτζέριο Μάρτινς, Γκόραν Ρούμπιλ και Σαλίμ Αράς στους Αρκάδες καθώς και η προσθήκη των Πήδουλα και Κοτσοβού στο τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα ο Ροτζέριο Μάρτινς επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στους Αρκάδες ο οποίος και ήταν ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ροτζέριο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1984 και με τον Αστέρα μετράει 70 συμμετοχές σε αγώνες εθνικών κατηγοριών σημειώνοντας 13 γκολ.

Τη σαιζόν 2008-09, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα και στην σαιζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμβάλλοντας σημαντικά για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα με 18 τέρματα.

Από κει και πέρα ο Αράς γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1982 στη Μασσαλία, αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας. Ο Αράς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Μαρσέιγ, το Στρασβούργο (με το οποίο πανηγύρισε το Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2005), την Τουλούζ, τη Ρεμς, τη Μπαστιά, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σε ότι αφορά τον Ρούμπιλ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1981 στο Σλαβόνσκι της Κροατίας, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Ναντ, Λαβάλ, Σονάν Μπελμάρ,Ριέκα, Χάιντουκ. Τέλος, τον Βαγγέλη Βλάχο θα πλαισιώνουν και επίσημα ο βοηθός προπονητή Νίκος Κοτσοβός και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις