Ισόπαλη 2-2 με Β. Κορέα η Εθνική σε φιλικό τεστ

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 23:07
UPD:26/05/2010 00:44

A- A A+

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στη Βόρεια Κορέα στην Ελβετία σε φιλικό προετοιμασίας εν όψει το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ, μια σε κάθε ημίχρονο, όμως και στις δυο περιπτώσεις οι Βορειοκορεάτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Το σκορ για την Εθνική άνοιξε ο Κώστας Κατσουράνης μόλις στο 2ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά-στρώσιμο του Σωτήρη Κυργιάκου, όμως οι Ασιάτες απάντησαν με όμορφο σουτ του Τζονκ στο 24'.

Η ελληνική ομάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Χαριστέα τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Τζονκ ξανά ισοφάριση για την ομάδα του.

Χρήσιμες εντυπώσεις για την κατάσταση των διεθνών και το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε στον αγώνα με τη Νότια Κορέα έβγαλε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Επόμενο φιλικό για την Εθνική στις 2 Ιουνίου με την Παραγουάη.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Σηφάκης (46Ά Τζόρβας), Βύντρα (46Ά Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Κυργιάκος (46Ά Α. Παπαδόπουλος), Μόρας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (62Ά Πατσατζόγλου), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (46Ά Καπετάνος), Γκέκας (46Ά Χαριστέας)

Β. Κορέα: Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Τσα Γιόνγκ Χιόκ, Πακ Ναμ Τσολ, Ρι Κβανγκ Τσον, Γι Γιούν Ναμ, Χονγκ Γιόνγκ Γιο, Μουν Ιν Γκουκ, Πακ Τσολ Γιν, Ναμ Σονγκ Τσολ (46Ά Ρι Γιούν Ιλ), Αν Γιόγκ Χακ, Γιόνκ Τάε Σε

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις