Ρεχάγκελ: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 00:42
A- A A+

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Ότο Ρεχάγκελ από την εικόνα της Εθνικής στο πρώτο φιλικό με τη Βόρειο Κορέα, περιμένει περισσότερα από τους διεθνείς, ωστόσο τόνισε πως την τελευταία στιγμή θα οριστικοποιηθεί η βασική ενδεκάδα.

Η αμυντική λειτουργία της Εθνικής μας δεν ήταν καλή, ωστόσο ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι διεθνείς μας πρέπει να κυκλοφορούν πιο γρήγορα τη μπάλα, αλλά και να τα δώσουν όλα πριν την έναρξη του Μουντιάλ «Διαλέξαμε αυτόν τον αντίπαλο επειδή έχει το ίδιο στυλ με τη Νότιο Κορέα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι, μαχητικοί και απόλυτα προετοιμασμένοι για το Μουντιάλ. Παίζαμε αργά τη μπάλα, και στα επόμενα φιλικά θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που σήμερα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα που ξεκίνησε σήμερα δεν θα είναι αυτή του Μουντιάλ, θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή» και κατέληξε: «Στο Μουντιάλ υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Από την μεριά του, ο Γιώργος Σαμαράς στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας που παρουσίασε η Εθνική: «Σίγουρα δεν πήγαμε καθόλου καλά. Δεν είχαμε ούτε ενέργεια ούτε και τρεξίματα. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, με εξαίρεση ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σηφάκης. Ήταν ένα θετικό τεστ, αφού δεν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις