Ικανοποίηση Ομπράντοβιτς, απογοήτευση Γιαννάκη

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 00:41
UPD:11:30
AΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

A- A A+

Αντίθετα συναισθήματα χαρακτήρισαν τις δηλώσεις των δυο προπονητών μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Α1 Μπάσκετ των ανδρών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 73-54.

Από τη μια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, την ώρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει.

«Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη και τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Η άμυνα μας έπιασε πολύ υψηλά επίπεδα και νομίζω είχαμε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού, ο οποίος στάθηκε και στην τρομακτική αστοχία του Ολυμπιακού. «Το να σουτάρει όμως μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, με τόσους καλούς παίκτες τόσα πολλά άστοχα τρίποντα -0 στα 23- είναι κάτι χωρίς προηγούμενο».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωνε: «Είμαστε πολύ θυμωμένοι και νευριασμένοι γιατί δεν ήμασταν αντάξιοι των προσπαθειών μας. Μας μένουν τρεις μέρες για να ματώσουμε μέσα στο γήπεδο. Την επόμενη φορά θα είμαστε διαφορετικοί. Τα νούμερα δείχνουν τι έγινε. Τι μπορεί να μπει κανείς για το 0 στα 23 τρίποντα. Ότι και να πεις, δεν υπάρχει εξήγηση γι' αυτό».

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και απλώς κάναμε το 1-0. Ο Ολυμπιακός βέβαια είχε πολύ άσχημα ποσοστά, αλλά αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και την Κυριακή», σημείωσε ο Στράτος Περπέρογλου από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ κανείς μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις