Ν. Κακλαμάνης: Ο «Καλλικράτης» ξέμεινε μόνος

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 12:10

«Ο Καλλικράτης πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ξέμεινε μόνος, αφού ΚΕΔΚΕ, τοπικές κοινωνίες, κοινωνικοί φορείς και το σύνολο της αντιπολίτευσης (και όχι μόνο…) λένε όχι στο συγκεκριμένο σχέδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.

A- A A+

Την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού για τον «Καλλικράτη», ο οποίος «πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ξέμεινε μόνος» ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης.

«Ο Καλλικράτης πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ξέμεινε μόνος, αφού ΚΕΔΚΕ, τοπικές κοινωνίες, κοινωνικοί φορείς και το σύνολο της αντιπολίτευσης (και όχι μόνο…) λένε όχι στο συγκεκριμένο σχέδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ακόμα ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για τον υπουργό Εσωτερικών να «υιοθετήσει τις ομόφωνες προτάσεις της ΚΕΔΚΕ και να βοηθήσει ώστε ο “Καλλικράτης” να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και κυρίως να είναι βιώσιμος και αποτελεσματικός».

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Αθηναίων προειδοποιεί τον κ. Ραγκούση πως αν «επιμείνει στην πλήρη άρνησή του να διαλεχθεί και κυρίως να ακούσει , τότε για το τι πρόκειται να συμβεί στις 2/1/2011 την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει ο ίδιος, αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή