ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Δερμιτζάκης

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 12:57
A- A A+

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παύλο Δερμιτζάκη και απομένει το τελευταίο ραντεβού της διοίκησης με τον Ελληνα προπονητή για να δώσουν τα χέρια.

Ο νεαρός τεχνικός του Πανθρακικού θεωρείται ταλαντούχος στον τομέα της προπονητικής, φιλόδοξος, πολύ εργατικός και επιπλέον ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, πράγματα που έχουν «ζυγίσει» οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό πιθανότατα θα στραφούν προς την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επαφές ανάμεσα στον 41χρονο προπονητή και τον «Δικέφαλο» του Βορρά είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο, να υπάρξει ανακοίνωση της πρόσληψης του 41χρονου τεχνικού.

Βεβαίως, ο νεαρός προπονητής έχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Κομοτηνής όμως, Θοδωρής Σαββάκης δεν θα σταθεί εμπόδιο στην τεράστια ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην καριέρα του Δερμιτζάκη.

Αποθεώθηκε στη Δράμα

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν χθες το απόγευμα στη Δράμα και μαζί με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού Θόδωρο Σαββάκη παρακολούθησαν τον αγώνα της Δόξας με τον Θρασύβουλο.

Οταν ο Δερμιτζάκης έγινε αντιληπτός από φίλους του ΠΑΟΚ από τη Δράμα, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, αλλά και ευχές για την επικείμενη επιστροφή του στην ομάδα του «Δικέφαλου».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις