Αλ. Παπαρήγα: «Οχι» στον αποπροσανατολισμό από τα καθημερινά προβλήματα

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 16:40
UPD:18:40
A- A A+

Την άποψη ότι η υπόθεση Siemens δεν πρέπει να περιοριστεί στο διαγκωνισμό μεταξύ ΠΑΣΟΚ ΝΔ εξέφρασε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με αφορμή τις αντεγκλήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων, μετά από την ομολογία Μαντέλη.

«Τίποτα το καινούργιο δεν προκλήθηκε πέραν το ότι ο ίδιος κυνικά ομολόγησε την ενοχή του. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να περιοριστεί στο διαγκωνισμό μεταξύ τους για το ποιος έχει κάνει τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, ή ποιος ενέχεται στα μεγαλύτερα σκάνδαλα, βεβαίως οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε ακόμα ότι αυτό που ενδιαφέρει το ΚΚΕ είναι «να μην εξελιχθεί η πολιτική ζωή του τόπου σε μία λειτουργία εξεταστικών επιτροπών και μένουν σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά την εργατική - λαϊκή οικογένεια».

«Διότι υπάρχει και ένας κίνδυνος να πείσουν το λαό ότι η εξυγίανση μπορεί να έρθει με την αποκάλυψη των σκανδάλων», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, η γ.γ. του κομμουνιστικού κόμματος τόνισε: «Μας ενδιαφέρει να κυριαρχήσουν οι κοινωνικοί αγώνες και πάνω από όλα να μην καταληφθεί ο λαός από μοιρολατρία, αλλά να συνειδητοποιήσει ότι έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια του, μια δύναμη την οποία μπορεί να την χρησιμοποιήσει και άμεσα και κυρίως στην πορεία να έχει θετικά γι' αυτόν αποτελέσματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή