Α. Διαμαντοπούλου: Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για την ηθική χρεοκοπία

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 17:08

«Η ηθική χρεοκοπία είναι χειρότερη από τη δημοσιονομική κρίση. Για αυτό και υπάρχει άμεση ανάγκη, όχι απλώς να έρθουν όλα στο φώς, όχι απλώς να ματώσουμε όλοι, αλλά να τιμωρηθούν όλοι, και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι», δήλωσε η κα. Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

A- A A+

«Η ηθική χρεοκοπία είναι χειρότερη από τη δημοσιονομική κρίση. Για αυτό και υπάρχει άμεση ανάγκη, όχι απλώς να έρθουν όλα στο φώς, όχι απλώς να ματώσουμε όλοι, αλλά να τιμωρηθούν όλοι, και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι».

Τα παραπάνω δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ¶ννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ερωτηθείσα σχετικά με την ομολογία του κ. Μαντέλη.

Διάλογος Κ. Παπούλια - Α. Διαμαντοπούλου

Διάλογος Κ. Παπούλια - Α. Διαμαντοπούλου

Σχετικά με το αν θα πρέπει να κληθεί ο κ. Σημίτης στην εξεταστική, η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε πως δεν είναι εκείνη αυτή που θα δώσει συμβουλές στον πρώην Πρωθυπουργό. «Είμαι σίγουρη ότι, όπως σήμερα αντέδρασε άμεσα, θα λειτουργήσει με βάση τις διαδικασίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντησή της με τον κ. Παπούλια, όπως γνωστοποίησε, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και για την πρωτοβουλία του Υπουργείου για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στο εσωτερικό, το εξωτερικό αλλά και σε 400 πυρήνες σε όλο τον κόσμο.

«Ο Πρόεδρος με άκουσε με τη γνωστή ευαισθησία του και τη βαθιά γνώση του στα θέματα Παιδείας. Και πρέπει να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη από την αισιοδοξία του για την αλλαγή στην Παιδεία. Κάτι που χρειαζόμαστε όλοι», ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή