Εθνική ομάδα: Προπονήθηκε ο Τοροσίδης

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 23:44

A- A A+

Ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στις προπονήσεις, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας. Όσον αφορά στον Σωτήρη Νίνη θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ακόμη μέρες.

Το come back του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας διεθνής άσος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έθεσε έτσι εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού τιμ της Εθνικής για το επικείμενο φιλικό ματς με την Παραγουάη.

Αντίθετα ο Σωτήρης Νίνης θα ξεκουραστεί από το κανονικό πρόγραμμα για δύο ακόμη μέρες. Πρόκειται να μπει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα το Σάββατο. Σχετικά με τον γκολκίπερ Μιχάλη Σηφάκη δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει το φιλικό με την Παραγουάη.

Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Κοντού, που είναι φυσικοθεραπευτής της ομάδας και ο οποίος χειρίζεται την διαμαγνητική αντλία. Μία αντλία που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά η Εθνική και βοηθά στην γρήγορη αποκατάσταση των παικτών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο έχασε την χθεσινή προπόνηση, αφού ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη.

Στο αγωνιστικό σκέλος αναμένεται να γίνουν και πάλι δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα στις προπονήσεις ενώ στο προσεχές φιλικό θα παίξουν όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Β. Κορέα. Αυτοί που αναμένεται να ξαναπαίξουν για ένα ημίχρονο είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης ενώ για ένα ημίχρονο πρόκειται να αγωνιστεί και ο Χαλκιάς.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχε και μία ώρα βιντεοθεραπείας ενώ στα χέρια των ανθρώπων της Εθνικής υπάρχει ήδη το DVD με το φιλικό της Β. Κορέας. Μάλιστα αύριο θα υπάρξει ανάλυση των λαθών αλλά και των φάσεων. Επίσης ο κ. Ρεχάγκελ πρόκειται να παρακολουθήσει από κοντά τον φιλικό αγώνα της Νότιας Κορέας με την Λευκορωσία, που θα γίνει την Κυριακή.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις