Παναθηναϊκός: Δ.Σ. και συλλαλητήριο

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 11:01
A- A A+

Tο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, στο πλαίσιο του οποίου ετοιμάζεται συλλαλητήριο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Από αυτό αναμένεται να απουσιάζει ο απερχόμενος πρόεδρος Νικόλας Πατέρας που έχει εξουσιοδοτήσει τον μέτοχο Γιάννη Ξυλά.Φυσικά μετά και την τοποθέτηση του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός οδηγείται σε αδιέξοδο και οι λύσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα είναι τέσσερις. Η πρώτη να επιλέξει ο Τζίγγερ άνθρωπο της απολυτού εμπιστοσύνης του για την επόμενη μέρα κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο και πάλι με τον κόσμο που σε καμία περίπτωση δεν θέλει «πισωγύρισμα».

Η δεύτερη να πείσει τον Γιαννακόπουλο να αναλάβει, με το σενάριο αυτό έπειτα από την τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να μην έχει και πολλές πιθανότητες. Φυσικά δεν πρέπει να το αποκλείσουμε.

Το τρίτο να προτείνει στο Δ.Σ τον Νικόλα Πατέρα σαν πρόεδρο κοινής αποδοχής και να έχουμε εντυπωσιακή αλλαγή των δεδομένων. Και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αλλά από την στιγμή που ο Παύλος αρνείται και ο Τζίγγερ δεν φέρεται διατεθειμένος για... casus belli με τους οπαδούς με λύση δική του τότε δεν αποκλείεται να στραφεί και πάλι στον Πατέρα.

Το τέταρτο και πιο πιθανό με τα υπάρχοντα δεδομένα του αδιεξόδου είναι η απόφαση για υπηρεσιακό πρόεδρο μέχρι την γενική συνέλευση των μετόχων στις 18 Ιουνίου. Αυτός πιθανότατα θα είναι και ο νυν υπηρεσιακός, Αντώνης Αντωνιάδης. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι ο «ψηλός» για να μείνει έστω ως προσωρινή λύση θα ζητήσει να είναι σε θέση να προχωρήσει θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως οι μεταγραφές και ο προπονητής. Αλλιώς θα αρνηθεί ευγενικά.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε μια νέα τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στο πόκερ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις