Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή αποφάσεων για Τετάρτη

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 18:10
UPD:20:02
A- A A+

Την ερχόμενη Τετάρτη θα κριθεί οριστικά το θέμα του προέδρου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό της Παρασκευής, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι και τελείωσε περίπου στις 17:30, δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα, αφού βρέθηκαν κυρίως αντιπρόσωποι των μετόχων και όχι αυτοπροσώπως οι ισχυροί άνδρες του «τριφυλλιού».

Ο Νικόλας Πατέρας απουσίασε, καθώς για προσωπικούς λόγους βρέθηκε στην Ελβετία, ενώ δεν προσήλθε ούτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος (οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, παγίως δεν εμφανίζονται στα δ.σ. των «πρασίνων», στα οποία άλλωστε δεν είναι μέλη).

Έτσι, όσοι έμειναν ήταν ελλιπώς εξουσιοδοτημένοι για να πάρουν τελικές αποφάσεις και γι' αυτό κάλεσαν τους μετόχους να συμφωνήσουν στο πρόσωπο του νέου προέδρου σε νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη (θα ξεκινήσει στις 16:00).

Στο σημερινό έγινε ομόφωνη πρόταση από τα μέλη του Δ.Σ. για να αναλάβει πρόεδρος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όμως ο ίδιος αρνήθηκε για λόγους τιμής, αφού στο προηγούμενο είχε εκφράσει ξεκάθαρη γνώμη, πως πρέπει να συνεχίσει ο Νικόλας Πατέρας.

Τον πρώην -πλέον- πρόεδρο του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ο Νικόλας Πατέρας δεν θα αποδεχόταν καμία πρόταση για την προεδρία.

Υπό το πρίσμα, βέβαια, των νέων εξελίξεων δεν αποκλείεται να αλλάξει γνώμη και η παρουσία του την ερχόμενη Τετάρτη στο Δ.Σ. συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Εντωμεταξύ, ένταση δημιουργήθηκε έξω από το κτήριο που φιλοξενεί τα γραφεία του συλλόγου και στα οποία γινόταν η συνεδρίαση, από 1000 περίπου φίλους του τριφυλλιού, που διαδήλωσαν υπέρ του Νικόλα Πατέρα.

Μετά το διοικητικό συμβούλιο προσπάθησαν να κάνουν δηλώσεις ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Αντωνιάδης και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά κανένας από τους δυο δεν κατάφερε να ακουστεί, λόγω των δυνατών συνθημάτων. Όταν δε μερίδα οπαδών κινήθηκε εναντίον τους και οι δυο τους αποχώρησαν εκνευρισμένοι.

Μέσα σε όλα αυτά, επίθεση από δυο τρία άτομα δέχθηκε και δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης.

Να σημειωθεί, πως σε κάποιο σημείο στα γραφεία της ΠΑΕ ανέβηκε και αντιπροσωπεία φίλων του Παναθηναϊκού, που εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπο του Νικόλα Πατέρα.

Για τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Προέδρου του ΔΣ.

Το μέλος του ΔΣ, κ. Ι. Ξυλάς, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο. Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά ο κ. Θ. Γιαννακόπουλος δεν αποδέχθηκε την υποψηφιότητα.

Κατόπιν αυτού ορίσθηκε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 2 Ιουνίου εκ νέου με θέμα την εκλογή νέου Προέδρου.

Το ΔΣ ομόφωνα καλεί τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ όπως προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κατά την ως άνω συνεδρίαση να υπάρξει πρόταση κοινής αποδοχής για τη θέση του υποψηφίου Προέδρου».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις