ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Ντιόπ

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 10:45
A- A A+

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για το χώρο του κέντρου και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Σενεγαλέζος μέσος να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Όπως αποκαλύπτει το Goal ο Ντιόπ αποτελεί τον εκλεκτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το χώρο του κέντρου, ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Ψάχνουν τρόπο

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με τον παίκτη πάνω-κάτω θα τα βρουν και το θέμα είναι η Πόρτσμουθ. Η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται για πολλές αλλαγές αφού η επόμενη σεζόν θα την βρεί στην Τσάμπιονσιπ.

«Δεν πρόκειται να πουλήσουμε 100 παίκτες. Ισως τρεις ή τέσσερις. Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση να πουλήσουμε σε καμία ομάδα κανέναν παίκτη σε φτηνή τιμή. Επίσης, οι χαζές προσφορές θα απορρίπτονται αμέσως. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Αλλά πιστέψτε με, δεν έχουν τύχη. Θέλουμε σωστές προσφορές για όλους τους παίκτες μας και δεν πρόκειται να κάνουμε παζάρια» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Αντριου Ανδρονίκου.

Στην ΑΕΚ πάντως, εκτιμούν πως μπορεί να αποκτήσουν τον παίκτη, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν περισσότερες από 500-600.000 ευρώ.

«Μιλάμε με ΑΕΚ»

Ένας από τους παίκτες που το όνομά του έχει συνδεθεί με την Ένωση είναι και ο Ίβο Ιβάνοφ. Ο τεχνικός διευθυντής της Μπερόε, μίλησε στη «SportDay» για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

«Είμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στα χέρια μας. Οποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ιβάνοφ, άλλωστε, πρέπει να κάνει πρόταση για να τον παραχωρήσουμε. Υπάρχουν τρεις ελληνικές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Αρης. Από καμία άλλη χώρα δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για τον παίκτη κι αν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας δεν λάβουμε πρόταση, ο Ιβο θα μείνει στην ομάδα μας», τόνισε ο Γκεοργκέοφ και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικός παίκτης και θα μας βοηθήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Για τον παίκτη βέβαια θα ήταν σημαντικό να πάρει μεταγραφή. Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, δεν θα τον κρατήσουμε εδώ. Η τιμή πώλησης που έχουμε θέσει είναι 300.000 ευρώ». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο αξίωνε 150.000-200.000 ευρώ από τη Λέφσκι, ενώ τώρα ζητάει 300.000 ευρώ, παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις