Όλα ανοιχτά για Ντιόγο

Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 13:36
A- A A+

Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ντιόγο δεν φαίνεται ότι απέχουν και πάρα πολύ από την πραγματικότητα.

Οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης που έχει προτείνει τον Ντιόγο στη Φενέρ είναι ο Χουάν Φίχερ, ο γνωστός Ουρουγουανός ατζέντης που διατηρεί καλές σχέσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο ίδιος πρότεινε και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για τη θέση του προπονητή στο μεγάλο λιμάνι.

Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου είναι σε αναζήτηση επιθετικού και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Ντιόγο να αποχωρήσει για να αγωνιστεί με τα «καναρίνια». Σε περίπτωση σοβαρής πρότασης, οι Πειραιώτες δεν θα πουν «όχι», μιας και η φετινή σεζόν ήταν δυστυχώς απογοητευτική για τον Βραζιλιάνο που ήρθε στην ομάδα με άριστες περγαμηνές.

Τα... ακατέβατα 9 εκατ. ευρώ που πλήρωσε ο Ολυμπιακός, πριν από δύο χρόνια για να πάρει τον Λατίνο δεν είναι και λίγο ποσό αν αναλογιστεί κανείς και τη προσφορά του η οποία δεν είναι ανάλογη. Τα πάντα πλέον είναι ανοικτά. Με γνώμονα μία καλή πρόταση από τους γείτονες ο Λουίς Σάντο Ντιόγο... κουνάει μαντίλι από το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις