Ολυμπιακός: Σύσκεψη με Κόκκαλη παρόντα

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 18:57
A- A A+

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους στενούς του συνεργάτες. Στο τραπέζι έπεσαν τα διοικητικά, τα μεταγραφικά, αλλά και το θέμα του προπονητή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί.

Μπορεί προς τα έξω να μην βγαίνουν πολλά αναφορικά με τα διοικητικά, ωστόσο η σημερινή συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τους στενούς συνεργάτες περιελάμβανε πολλά σημαντικά ζητήματα. Οι συζητήσεις στα γραφεία της ΠΑΕ κράτησαν για τέσσερις ώρες περίπου, και εκτός από το θέμα των διοικητικών, φέρεται να συζητήθηκε αυτό του προπονητή, αλλά και τα μεταγραφικά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να παραμένουν στάσιμοι, αφού ο χρόνος περνά, και αν δεν κινηθούν στον προβλεπόμενο χρόνο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν τότε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμη για την... πολυαναμενόμενη κρούση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο να αναλαμβάνει το θέμα και το... ταξίδι στην Ισπανία.

Όσον αφορά το θέμα με τον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, από μέρα σε μέρα αναμένεται και η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αν και όλα δείχνουν πως θα είναι αρνητική.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις