Δήμος Αταβύρου: Σε 24ωρη βάση οι εθελοντές πυροσβέστες

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 10:45
A- A A+

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή στον χώρο του Δημαρχείου στον Εμπωνα, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταβύρου που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, Σεραφείμ Τσιουγκρής, η αντινομάρχης Εθελοντισμού, Δέσποινα Μουτάφη, ο δήμαρχος Αφάντου, Σάββας Διακοσταματίου μαζί με τους αντιδημάρχους, ο διοικητής της Π.Υ. Σταύρος Παραλούσης, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δασών, του Στρατού, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, 25 παιδιά της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Προστασίας Περιβάλλοντος του Δημοτικού Σχολείου Εμπωνα και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου ο παλαιότερος - πλέον των 10 ετών - εθελοντής πυροσβέστης, Μιχάλης Θεοδοσίου και ο δήμαρχος Αταβύρου, προϊστάμενος του εθελοντικού κλιμακίου Αταβύρου, ενώ ανάμεσα στα άλλα δόθηκε έμφαση στην προώθηση του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη.

Σήμερα το εθελοντικό κλιμάκιο στελεχώνεται σήμερα από 19 εθελοντές πυροσβέστες, διαθέτει ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα, δική του τηλ. γραμμή επείγουσας κλήσης: 2246-360-199 και θα λειτουργεί όλο τον χρόνο και όλο το 24ωρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή