Γ. Καρατζαφέρης: «Κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει»

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 13:55

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι η ουσία του προβλήματος είναι να μάθουμε επιτέλους πόσα πήραν τα δυο μεγάλα κόμματα.

A- A A+

Οξεία κριτική σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση Siemens άσκησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για «αλήθεια “σε δόσεις”» απ’ τα μεγάλα κόμματα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η ουσία του προβλήματος είναι να μάθουμε επιτέλους πόσα πήραν τα δυο μεγάλα κόμματα. «Η πλειοψηφία των βουλευτών στην Εξεταστική Επιτροπή αποτελείται από Βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων. Θα τα ξεσκεπάσουν ή θα προσπαθήσουν να τα καλύψουν;», αναρωτήθηκε.

Αναφορικά δε με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί εμπλοκής κι άλλων πολιτικών προσώπων στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να περιμένουμε να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα. «Βρέθηκε ένα έγγραφο μέσα στη δικογραφία και υποχρέωση της Εξεταστικής είναι να το ερευνήσει. Αυτό που είναι κακό είναι η διαρροή. Ποιος το έστειλε το σημείωμα αυτό;», σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα της κλήτευσης των πρώην πρωθυπουργών, υπογράμμισε ότι «όσο δεν έρχονται να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή οι πρώην πρωθυπουργοί, τόσο δεν βοηθούν στην εξυγίανση της υπόθεσης». «Κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης υπονοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ απέρριψε την πρόταση για τον κ. Καραμανλή προκειμένου να μην παρουσιααστεί να καταθέσει και ο κ. Σημίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή