Επιχορηγήσεις ομάδων θεάτρου και χορού για την περίοδο 2009-2010

Ανοίγει το Κλειστό του Ταεκβοντό για τις ομάδες θεάτρου
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 10:10
UPD:10:16
A- A A+

Τις επιχορηγήσεις προς τις ομάδες θεάτρου και χορού για την περίοδο 2009-2010 ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (βλ. συνημμένο πίνακα).

Προϋπόθεση για την καταβολή των ποσών είναι η εγγραφή των επιχορηγουμένων στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων (http://drasis.culture.gr), όπου καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά πλήρη στοιχεία οικονομικών και καλλιτεχνικών πεπραγμένων (όπως εξάλλου ορίζεται και στους όρους της προκήρυξης του ΕΚΕΘΕΧ).

Όπως διευκρινίζεται, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση προς αναδιανομή των επιχορηγήσεων, αλλά εφαρμόστηκε η προβλεπόμενη από τις κυβερνητικές οδηγίες και το πνεύμα περιορισμού των δαπανών, μείωση στο συνολικό προτεινόμενο κονδύλι της επιχορήγησης.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα καλύψει τα ποσά των επιχορηγήσεων τμηματικά. Σε αυτά θα προστεθούν οι οφειλές που εκκρεμούν για την περίοδο 2008-2009 και συγκεκριμένα για το υπόλοιπο 13% που δεν κατεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2009.

Ανοίγει το Κλειστό του Ταεκβοντό για τις ομάδες θεάτρου

Επιπροσθετα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, οι άστεγες ομάδες θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα από 14 Ιουνίου ως 15 Οκτωβρίου, να χρησιμοποιούν αίθουσες του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Φαλήρου (Τae Kwon Do) προκειμένου να πραγματοποιούν τις πρόβες τους (εξαιρούνται οι μέρες κατά τις οποίες υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους χώρους αυτούς).

Για περισσότερες πληροφορίες : Διεύθυνση Θεάτρου και Χορού του ΥΠΠΟΤ, στο τηλέφωνο 2108201737.

Προτεινόμενα για εσάς