Ολυμπιακός: Τρέχουν για την απόκτηση προπονητή

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:04

Η άρνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν φάνηκε να τρομάζει τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

A- A A+

Η άρνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν φάνηκε να τρομάζει τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Μετά τη σύσκεψη που είχε στις αρχές της εβδομάδας ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους συνεργάτες του, η εντολή του προέδρου των «ερυθρολεύκων» ήταν να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Μετά το «όχι» του Βαλβέρδε πάντως, δεν φέρεται να έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις των ιθυνόντων που σκοπεύουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με το θέμα του προπονητή.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί στον Ολυμπιακό που υποστηρίζουν ότι αυτό το ζήτημα θα πρέπει να έχει τελειώσει μέσα στις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας. Εκτός από το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι «ερυθρόλευκοι», έχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις στη λίστα τους και πιστεύουν ότι υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι καλοί προπονητές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως δείχνουν τα πράγματα επιμένουν σε ισπανική λύση με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Diario de Sevilla» φιλοξενεί δηλώσεις του Χιμένεθ, ενώ στο σχετικό άρθρο αναφέρεται και το όνομα του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη δεν έχει αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας.

Ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος» τόνισε: «Αυτόν τον καιρό δεν μιλάω με καμία απολύτως ομάδα, ούτε με τον εκπρόσωπο κάποιας. Αλλά είναι αλήθεια ότι γνωρίζω ότι είναι ένα σενάριο που κυκλοφορεί. Θα ένιωθα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια και θα ήταν τιμή μου να εργαστώ σε μία τόσο μεγάλη ελληνική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός».

Φήμες για Νενέ

Στο μεταξύ ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό επανήλθε στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Νενέ της Μονακό, ο οποίος με δηλώσεις του σε μέσο της Βραζιλίας ξεκαθάρισε ότι παραμένει παίκτης της γαλλικής ομάδας και προς τον παρόν δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Είναι καλό να ακούς πως μεγάλες ομάδες από τη Γαλλία και άλλες χώρες εξετάζουν την περίπτωση να σε αποκτήσουν. Όμως έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Μονακό και αυτή τη στιγμή προέχει να ξεκουραστώ μαζί με την οικογένειά μου», τόνισε ο 29χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις