Φιλικές νίκες για Ολλανδία, Ν. Αφρική, ΗΠΑ

Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 20:47
UPD:20:48
A- A A+

Η Ολλανδία διέσυρε με 6-1 την Ουγγαρία, όμως ο τεχνικός των «οράνιε» Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ ανησυχεί για την κατάσταση του ¶ριεν Ρόμπεν που τραυματίστηκε.

Ο άσος της Μπάγερν, που πέτυχε και δύο γκολ, χτύπησε στο 86' και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας πονοκέφαλο στο Φαν Μάαρβαϊκ. «Δεν μοιάζουν καλά τα πράγματα», ήταν το σχόλιο του προβληματισμένου Ολλανδού τεχνικού ο οποίος είναι φυσικό να στηρίζει πολλά στον Ρόμπεν, τον MVP της φετινής Μπάγερν.

Ο Ρόμπεν δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Ολλανδίας που πετάει αύριο για τη Νότιο Αφρική καθώς θα παραμείνει στην πατρίδα του για να εξεταστεί και να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Στα αγωνιστικά, οι Μαγυάροι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Ντζούντζακ, η απάντηση όμως της Ολλανδίας ήρθε γρήγορα με τον Φαν Πέρσι στο 21'. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «οράνιε»... ισοπέδωσαν την Ουγγαρία πετυχαίνοντας πέντε γκολ, δύο του Ρόμπεν (μπήκε σαν αλλαγή) και από ένα των Σνάιντερ, Φαν Μπόμελ και Ελία.

Δείγμα θετικό για Νότιο Αφρική, ΗΠΑ

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Νοτίου Αφρικής στα φιλικά συνεχίστηκαν και απέναντι στην Δανία. Οι διοργανωτές του Μουντιάλ επικράτησαν με 1-0 των Σκανδιναβών σε παιχνίδι που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τον Μφέλα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 76ο λεπτό.

Εξαιρετικές ήταν και οι ΗΠΑ οι οποίες επικράτησαν με 3-1 της Αυστραλίας. Ο Μπαντλ πέτυχε δύο γκολ στο 4' και στο 19', ενώ ο Γκόμεζ στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η απογοητευτική Αυστραλία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κάχιλ στο 19'.

Η απουσία του Μίκαελ Εσιέν φαίνεται πως θα είναι... καταδικαστική για την Γκάνα. Οι φιναλίστ του τελευταίου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής προβλημάτισαν εκ νέου, καθώς δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν την αντίσταση της Λετονίας στο φιλικό που έγινε στο Μίλτον Κέινς στην Αγγλία. Τελικά, οι Γκανέζοι επικράτησαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Αμπέγιε δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις