ΠΑΟ: Λέτο φεύγει, Σκόκο έρχεται

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 09:11
A- A A+

Ο Σεμπαστιάν Λέτο οδεύει προς την Μπενφίκα και ο Νάτσο Σκόκο προς την Παιανία. Ο Αργεντινός του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί πρόταση από τον σύλλογο της Λισσαβόνας και δεν αποκλείεται το «ζεστό» χρήμα να δοθεί για τον συμπατριώτη του στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», η προσφορά των «αετών» έχει φτάσει εγγράφως στα γραφεία της ΠΑΕ και σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο το τριφύλλι δύσκολα θα συναινέσει ενώ για τα δέκα εκατομμύρια ευρώ θα πει το ναι. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους πάνω από εφτά εκατομμύρια ευρώ ενώ στη συνέχεια θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει με την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν οικονομικές απαιτήσεις που ανέρχονται στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα. Από το πράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν ότι η τιμή θα πέσει περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Είπε όχι ο Πέτσκο λόγω ΠΑΟ

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός της Λεχ Πόζναν, Σλάβομιρ Πέτσκο φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Βόλφσμπουργκ για χάρη του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής παίκτης δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο και για αυτό είπε όχι στην γερμανική ομάδα: «Είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω και δεν θέλω να πάω στη Γερμανία μόνο και μόνο για να ζεσταίνω τον πάγκο και να περιμένω πότε θα μου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για να δείξω την αξία μου. Οπότε δεν βλέπω να προχωράνε άλλο οι επαφές με τη Βόλφσμπουργκ». Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η «χυλόπιτα» στους «λύκους» είναι και για χάρη του Παναθηναϊκού.

Πρόταση στον Σαριέγκι

Πολύ πιθανό είναι ακόμα και σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας να συναντηθεί με τον Γιόσου Σαριέγκι για να του αναφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Βάσκου αμυντικού με το τριφύλλι για τη νέα σεζόν λήγει και οι πράσινοι θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές που θα κυμαίνονται περίπου στις 300.000 ευρώ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις