Α1: Μπάσκετ: Ώρα Ευρωλίγκας για Μαρούσι ή Πανελλήνιο

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 12:46
A- A A+

Το Μαρούσι υποδέχεται τον Πανελλήνιο (7.00μ.μ, Novasports), στην τελευταία αναμέτρηση της σειράς, ο νικητής της οποίας θα πάρει το «εισιτήριο» για την παρουσία στα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Το Μαρούσι φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα των βορείων προαστίων είχε την ευκαιρία να τελειώσει την σειρά στον τρίτο αγώνα, που διεξήχθη στην έδρα του, καθώς είχε το τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα του 2-0. Ωστόσο, ο Πανελλήνιος είχε αντίθετη.. άποψη, παίρνοντας με την εκτός έδρας επικράτησή του, την σχετική παράταση... ζωής.

Εν συνεχεία, η σειρά ισοφαρίστηκε στο κλειστό της Κυψέλης σε 2-2, με την ομάδα του Αμαρουσίου να έχει αρκετά παράπονα σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις. Πλέον η σειρά κρίνεται με το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του, αναμένοντας να διαπιστώσει αν θα έχει τελικώς στην διάθεσή του τον τραυματία, Μιχάλη Πελεκάνο.

Στον αντίποδα, ο Πανελλήνιος καλείται με το ενδεχόμενο υπέρ του 3-2 στην σειρά, να κάνει την ολική... ανατροπή και να είναι αυτός που θα συμμετάσχει στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της νέας περιόδου. Οι «Ολυμπιονίκες» βρέθηκαν με την πλάτη στοντοίχο, ωστόσο, απέδειξαν ότι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αλλάξουν άρδην το σκηνικό της σειράς.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης, Ηλίας Ζούρος, φιλοδοξεί μετά την παρουσία του συλλόγου στο Final Four του EuroCup, να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική υπέρβαση. Ενόψει του τελευταίου φετινού αγώνα, οι τραυματίες Τζος Ντέιβις και Τζούρο Όστοϊτς δεν θα είναι θέση να αγωνιστούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις