«Πονοκέφαλοι» για τη γαλλική άμυνα στο Μουντιάλ

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 13:58

A- A A+

Η επίθεση της Γαλλίας έχει κινηθεί σε ρηχά νερά (και) σε αυτά τα τελευταία φιλικά, όμως ο Ντομενέκ πρέπει να προβληματιστεί και για την άμυνα καθώς οι Αμπιντάλ και Γκαλάς είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα της Παρασκευής.

Το παιχνίδι με την Ουρουγουάη είναι εκ των πραγμάτων «πονηρό» για την Γαλλία, όμως η κατάσταση των «τρικολόρ» δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την πρεμιέρα. Η επίθεση παρουσιάζει την γνωστή, επί Ντομενέκ, δυστοκία ενώ πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν τρην εμφάνιση τους και οι τραυματισμοί, ειδικά στην άμυνα!

Ο Γουίλιαμ Γκάλας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο στομάχι και δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, θεωρείται πάντως πιθανότερο να προλάβει τον αγώνα με την «τσελέστε». Πιο σοβαρό δείχνει το πρόβλημα του Αμπιντάλ ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα και απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ντομενέκ τον προορίζει για το κέντρο της άμυνας (παρότι η εικόνα του στο Euro 2008 όταν χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη θέση ήταν τραγική), αν όμως ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν είναι έτοιμος, τότε ο... κλήρος θα πέσει σε έναν εκ των Σκιλασί ή Πλανίς, με τον Ρεβεγιέρ να είναι αουτσάιντερ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις