Αισιόδοξος ο Ντε Ρόσι

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 12:53

A- A A+

Μια ενδεχόμενη κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ιταλία θα σήμαινε ότι η «σκουάντρα ατζούρα» έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση σύμφωνα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο άσος της Ρόμα μιλώντας στην «Marca», τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν κερδίσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σημαίνει ότι θα έχουμε βελτιωθεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας. Θα προσπαθήσουμε γι΄ αυτό. Το κίνητρο μεγαλώνει όταν φοράς την φανέλα της εθνικής ομάδας. Προερχόμαστε όλοι από μια δύσκολη χρονιά, αλλά βελτιωνόμαστε σταδιακά».

Όσο για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ιταλία ο μέσος των «τζιαλορόσι» πρόσθεσε: «Τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι ποτέ εύκολα. Μπορεί να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια από τις Αργεντινή, Γερμανία ή Αγγλία στη φάση των ομίλων, αλλά και πάλι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά θα συναντήσουμε ομάδες όπως η Νέα Ζηλανδία που μας δυσκόλεψε πέρυσι και τις Παραγουάη, Σλοβακία που έχουν καλές βάσεις».

Τέλος ο Ντε Ρόσι κατονόμασε τα φαβορί κάνοντας ειδική μνεία στην Ισπανία. «Τα φαβορί παραμένουν πάντοτε τα ίδια. Η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλίας και η Ισπανία. Νομίζω πάντως, ότι το πιο γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο το παίζει η Ισπανία. Οι παίκτες της κυκλοφορούν πολύ γρήγορα την μπάλα και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Δεν βαριέσαι ποτέ να τους παρακολουθείς».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις