Πίστη για το αποτέλεσμα στο στρατόπεδο της Εθνικής

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 14:54

«Η Κορέα είναι μια ομάδα με ποιότητα, που τρέχει και ξέρει να αμύνεται. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας και ξέρουμε τι να περιμένουμε», δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς.

A- A A+

Κέιπ Τάουν,

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι Γιώργος Σαμαράς και Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις τους δυο μέρες πριν το κρίσιμο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ κόντρα στη Νότια Κορέα.

Οι δυο Έλληνες διεθνείς δήλωσαν διαβασμένοι, όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού των αντιπάλων τους και τόνισαν πως προέχει η ομάδα να εμφανιστεί συγκεντρωμένη στο γήπεδο.

«Η Κορέα είναι μια ομάδα με ποιότητα, που τρέχει και ξέρει να αμύνεται. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θέλουμε μόνο τη νίκη. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε την ισοπαλία», δήλωσε ο επιθετικός της Σέλτικ.

Γ. Σαμαράς: Εγώ παίζω πάντοτε για να νικήσει η ομάδα μου

Γ. Σαμαράς: Εγώ παίζω πάντοτε για να νικήσει η ομάδα μου

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην αγχωθούμε. Ακόμα και κάτι καλά να μην πάει, δεν χάθηκε τίποτα. Θα έχουμε άλλα δυο παιχνίδια».

Α. Παπαδόπουλος: To παιχνίδι με τη Ν. Κορέα θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Α. Παπαδόπουλος: To παιχνίδι με τη Ν. Κορέα θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Επιβεβαιώθηκε η κλοπή

Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκε από ανθρώπους της Εθνικής η κλοπή χρηματικού ποσού που υπέστησαν Έλληνες διεθνείς στο ξενοδοχείο το οποίο διαμένει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως τονίσθηκε το ποσό αφορά 1500 ευρώ και το συμβάν έγινε πριν δυο μέρες.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις