Oλυμπιακός: Αλλαγή πλεύσης για προπονητή

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 12:39

Η περίπτωση του Αργεντινού προπονητή του ¶ρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο Κούπερ είναι ένας τεχνικός με εμπειρία και επιτυχίες ενώ παράλληλα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

A- A A+

Τελικά η περίπτωση του Αλέκου Αλεξανδρή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού δείχνει να υποχωρεί και στο προσκήνιο επανέρχονται οι Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Γκρεγκόριο Μανθάνο και Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το θέμα του νέου προπονητή χειρίζεται προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, όχι μόνο γι αυτό αλλά και για τα υπόλοιπα ζητήματα του συλλόγου. Τις τελευταίες μέρες είχε πάρει αρκετούς πόντους η περίπτωση του Αλεξανδρή, η οποία πάντως υποχώρησε μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τον νέο τεχνικό της ομάδας, αλλά και για τους στενούς συνεργάτες του. Αυτή τη στιγμή τα ονόματα των Κούπερ, Μανθάνο και Χιμένεθ έχουν επανέλθει στο προσκήνιο και όλα δείχνουν ότι ένας από τους τρεις θα κάθεται τη νέα σεζόν στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η περίπτωση του Αργεντινού προπονητή του ¶ρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο Κούπερ είναι ένας τεχνικός με εμπειρία και επιτυχίες ενώ παράλληλα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Όσον αφορά τους δύο Ισπανούς φέρονται διατεθειμένοι να έρθουν στην Ελλάδα και περιμένουν στο ακουστικό τους. Και στις τρεις περιπτώσεις πάντως, υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθεί στο πλευρό του νέου προπονητή κάποιος από την ομάδα είτε αυτός είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής είτε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο τελευταίος αναμένεται να περάσει σήμερα από τα γραφεία του συλλόγου για να συναντηθεί εκ νέου με την διοίκηση του Ολυμπιακού και δη με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Δεν αποκλείεται μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να πειστεί να συνεχίσει τελικά για έναν ακόμα χρόνο τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο ο 39χρονος πορτιέρο είναι θετικός να δουλέψει πλάι σε έναν εκ των Μανθάνο και Χιμένεθ.

Προτιμά Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα

Την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Προτιμώ Ολυμπιακό. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Ξέρω την ομάδα και θέλω να παίξω εκεί. Στην Τουρκία μου έχουν κάνει μια καλή πρόταση, όμως προτεραιότητά μου είναι ο Ολυμπιακός. Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να έχει υπάρξει κάτι από την πλευρά της ελληνικής ομάδας γιατί θα πρέπει να δω κι εγώ τι θα κάνω. Δεν νομίζω ότι θα αποφασίσω πριν από τη Δευτέρα. Πρέπει να προκύψει κάτι απρόοπτο», τόνισε ο 33χρονος Αργεντινός μέσος.

Θετικός και ο Γέστε

Ένας ακόμα παίκτης από την ισπανική αγορά που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι ο Φραντσίσκο Γέστε. Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου, με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» τόνισε ότι η προοπτική της ελληνικής ομάδας ενδιαφέρει τον πελάτη του εφόσον του γίνει επίσημη πρόταση. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν αλλά αν κατατεθεί πρόταση για τον Γέστε, τότε θα τη μελετήσουμε σοβαρά. Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Αν μας κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός θα τη σκεφτούμε σοβαρά», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Μικρά μικρά από τον Τύπο

*Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Ετούχου της Φούλαμ αλλά και οι Φερνάντο Βαρέλα και Χούλιο Αλβάρεζ της Μαγιόρκα

*Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για να λύσει το σύμβολαιό του

*Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», στον Ολυμπιακό ψάχνονται για τον Κέβιν Μιραλάς της Σεντ Ετιέν, ενώ επανεξετάζουν την περίπτωση του Μάρτιν Πετρόφ

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις